ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

BEST

Η συνέντευξη Τύπου του Super Cup της ΕΠΣΝΑ (video)


Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Παναγιώτης Παπαχρήστος, οι προπονητές της Φλόγας Παλαιομάνινας και της Α.Ε. Μεσολογγίου Χρήστος Βασιλείου και Δημήτρης Ξηρός και οι αρχηγοί των δύο ομάδων Άρης Ξευγένης και Νίκος Μπαλαμπάνης μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του Super Cup της Ένωσης.
Ο Παναγιώτης Παπαχρήστος έδωσε συγχαρητήρια στις δύο ομάδες και ειδικά στη Φλόγα για την κατάκτηση και ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες.
Οι προπονητές και οι αρχηγοί των δύο ομάδων αναφέρθηκαν στην ανωτερότητα της Φλόγας στο παιχνίδι και ευχαρίστησαν τον κόσμο για την παρουσία του.
Χρήστος Βασιλείου και Άρης Ξευγένης τόνισαν ότι η ομάδα τους το ήθελε περισσότερο, ότι η Φλόγα έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης, αλλά είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας, με τον τεχνικό της ομάδας να δηλώνει πως μπορεί να γίνει μία ακόμα μεταγραφή.
Ο Δημήτρης Ξηρός και ο Νίκος Μπαλαμπάνης ανέφεραν πως ακόμα η Α.Ε.Μ. θέλει δουλειά και ότι η προσπάθεια που γίνεται πρέπει να βρει ανταπόκριση, ενώ ο νεαρός τεχνικός ξεκαθάρισε πως δε στέκεται στη διαμαρτυρία για τη φάση του 42΄, αλλά στη στιγμιαία αδράνεια η οποία έφερε το πρώτο γκολ σε κρίσιμο σημείο.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη Τύπου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.

Εικόνες θέματος από fpm. Από το Blogger.